torstai 30. heinäkuuta 2009

Lopulliset ratkaisut

Pähkäilin pitkään mitä tehdä noitten huonojen uutisten kanssa, mutta arkkitehdin kanssa päästiin hienosti yhteisymmärrykseen ja nyt se on sitten sillälailla, että 58 asiakaspaikkaa hostelliin suunnitellaan. Homma lyöty lukkoon, paperit alkuviikosta eteenpäin rakennuslupaa varten, haetaan siihen se poikkeus että työt saa aloittaa heti ja ei muuta kun hommiin!
Huomenna aamusta Iisalmeen kaverin häihin bestamanin roolissa, alkuviikosta sitten alkaa työntekijöiden hakuprosessi. Homma menee yksinkertaisuudessaan niin, että haen työntekijöitä neljästä eri paikasta/eri tyylillä ja jokaisen tulokset menee omaan kasaansa jotka olen lokeroinut yleisen kiinnostavuuden/sopivuuden perusteella (mistä siis luulen löytäväni minkäkin tyyppisisiä ihmisiä). Nyt siis vielä ehtii päästä pinoon yksi, alkuviikolla alkaa hakemisvaihe II. Vaiheet II, III ja IV kukin kestää kaksi viikkoa ja sen jälkeen on toivottavasti hallussa sellainen kasa hakemuksia, että pari kolme sopivaa työntekijää löytyy! Muutama hyvä hakemus on kyllä jo tullutkin!
Jos tilat ensi viikolla saa haltuun, niin alkaa ns. oikea työnteko, ja sängyproggis saa toivottavasti jatkoa. Rakennuskumppani sattuu vain olemaan se sama sulhanen kenen häihin on matka, joten jos he ovat häämatkalla ensi viikolla niin auttelemaan saa tulla :)

Tälläinen oli tämä viikko, kaikenkaikkiaan oikein mukava hostellin kannalta ja hommat meni monella rintamalla paljon eteenpäin. Nyt tuntuu taas piirun verran enemmän yrittäjältä. Ai niin, nyt on sitten muuten lehtijuttukin tehty ja valokuvat otettu, käytiin tänään vielä perheen kanssa kuvattavina. Juttu julkaistaan sitten kun se on prosessin kannalta mahdollista, periaatteessa siis heti kun rakennusluvasta on varmuus.. ne ketkä bongaa jutun voi huudella tänne hep :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hep
http://www.aamulehti.fi/moro/paljasjalkaset/muittem-mukulat/46616

Ville kirjoitti...

Oikeat henkilöt kyllä sivulta löyty, mutta kaks vuotta myöhässä.

Anonyymi kirjoitti...

Minä pistin yhteen pirkanmaalaisjulkaisuun juttuvinkin joskus parisen viikkoa sitten muistaaksen, pitää kattella jos olisi sama lehti ;)

Unknown kirjoitti...

hep se olis ainakin morossa!

kahukas kirjoitti...

http://www.aamulehti.fi/moro/uutisellista/151623.shtml

Asiallinen juttu, Dream Hostelia on kaivattu.

:)