keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Sijainti vihdoin julki


Nyt kun nimi on vuokrasopimuksessa, niin paikankin uskaltanee kertoa... nimeä ei voi vielä paljastaa kun ei tiedä meneekö kaupparekisterissä läpi :)

Uusi hostelli tulee siis sijaitsemaan Tampereella Tullin alueella. Sisäänkäynti hostelliin on Åkerlundin kadulla, suoraan Tamperetalon pääsisäänkäynnin edessä. Toimitilat sijaitsevat kuudennessa kerroksessa. Matkaa sekä rautatie- että bussiasemalle on n. 500 metriä. Kuvasta tilan löytää helpoiten seuraamalla tamperetalon sisäänkäyntiä..

Tässä vielä karttakuva selitteeksi. Osaa sitten kaikki talkoilijat paikalle :)

edit: ei tamperelaisille tiedoksi, vierestä löytyy sorsapuisto (loistava hengailumesta), kauppa, automaatit, ravintoloita, kaupungin paras terassi (allekirjoittaneen mielestä), tammelan tori "eksoottisine" ruokineen, monta etnistä ravintolaa, yökerhoja jne. enkä siis tarkoita edes hämeenkadun aluetta, vaan ihan tammelan/tulli alueella.


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sijaintihan on aivan loistava! Toivotan onnea koko projektille. Ja tästä lähtien sitä onnea varmaan vasta tarvitaankin. ;) Jos asuisin Treella, niin ehdottomasti hakisin sulle töihin. No, tyydyn vain jatkamaan blogin lueskelua sitten...


toivoo Mariminen

Anonyymi kirjoitti...

Loistava keskeinen sijainti. Enää odotellaan hinnastoa :-)

liisa kirjoitti...

Hieno projekti, toivottavasti onnistut toteutuksessa. Mukava saada tänne Manseenkin kunnon reppuhostelli.

Keem kirjoitti...

Ooh, mahtavaa! Kaikkea hyvää projektille.

Elina kirjoitti...

Noniin, saan hostellin melkein omaksi naapuriksi. :D Hyvä sijainti kyllä. Paljon onnea!