torstai 23. heinäkuuta 2009

Iloisia uutisia Yliopistolta

Eilen keskiviikkona olin sopinut palaverin Tampereelle graafikkoni kanssa kello kahdeksitoista. Aamulla puhelin soi ja säpsähdin kun toimitilani omistaja soitteli. Uutiset olivat onneksi hyviä, soitti ja kysyi pääsenkö samantien Tampereelle katsomaan mahdollisia tavaroita, joita yliopisto olisi valmis minulle jättämään. Ei muutakun treffit kello 11 ja samalla reissulla lyödään sitten kaksi kärpästä yhellä iskulla!

Reissu oli kaikenkaikkiaan hyvin kannattava... sain ilmaiseksi yliopistolta mm. täydelliset toimistotarvikkeet respaan, 3 sohvaa, oleskelutilan pöytiä, keittiön pöydät ja tuolit, yhden suuren tussitaulun, ilmoitustauluja, siivouskärryt, jääkaapin, tiskikoneen... ja valtavan kopiokoneen olisin saanut mutta en viittinyt ottaa ettei jää nurkkaan pyörimään jos vaikka sattuu hajoamaan, vanha kun oli. Muutenkin yritin olla varovainen ettei tavaroiden hävittämisvastuu siirry minulle.
Harmittaa vain, kun ei muita tavarantarvitsijoita ollu paikalla. Kasapäin tietokonekalusteita, seinähyllyjä, väliseiniä ja muuta irtaimistoa oli tarjolla ja ilmeisesti ne nyt menevät sitten roskiin. Toivottavasti ei ja joku kestävämpi ratkaisu käytetylle tavaralle löytyy.

Oli näköjään blogger kirjannut mut ulos joten pidetään tää viesti lyhyenä ja kirjotetaan kohta toinen.. mukavampi lukea.

Ei kommentteja: