perjantai 7. elokuuta 2009

Som moro! - Lehtijutun satoa

Kuten tarkkasilmäiset (pirkanmaalaiset) varmaan huomasivatkin, oli torstain lehdessä uudesta hostellista juttu. Stoori oli hauskasti ja asiantuntevasti kirjoitettu ja muut samassa lehdessä olleet jutut tukivat hienosti, itseä vaan etukäteen pelotti ajatus, mutta toimittaja Tuukka oli niin vaativa että annoin luvan julkaista..

juttu on luettavissa täältä: LINKKI MORON JUTTUUN

Juttu poiki aikamoisen ruljanssin.. ensinnäkin edellisenä yönä valvoin kolmeen tekemässä työnhakuilmoitusta, ajattelin että ajoitus Moron tarinan kanssa voi olla osuva, samalla voisi julkistaa ystäväpiirille laajemminkin että tälläinen homma on tulossa (pitänyt matalaa profiilia tähän asti). Kaverin kanssa saatiin siis kolmelta yöllä homma siedettävään kuntoon ja ei muutakun linkit facebookkiin, alko työntekijöiden hakuvaihe 1 (blogin kautta tulleet pääsivät ennakkoon mukaan varsinaisen haun ulkopuolelta :)) Aamulla puhelin oli onneksi äänettömällä, ensimmäinen puhelu oli tullut jo ennen kahdeksaa, tosin kyseessä oli oma isä. Ensimmäinen salapoliisi oli kaivanut sitten jo puoli yhdeksään mennessä numeroni ja kyseli töitä.. siitä päivä jatkui puhelimeen puhumisen merkeissä, tarjottiin liinavaatteita, nettisivuja, toivoteltiin vain onnea ja yksi näki jopa vaivaa valitella viereisen talon ilmastoinnin toimimattomuutta :D Artikkeli siis selvästi oli onnistunut ja kiinnosti ihmisiä, sen verran monta tuntia puhelimessa torstaina kului. Lisäksi facebookissa linkit keräsivät odotettua huomiota, "peukkuja" käynyt laittamassa jos 20% kaveripiiristä ja varmaankin n. puolet suomenkielisistä.

Soittipa myös Pienteollisuustalon toimarikin, tuli myös vähän noottia jutusta.. minulle oli kerrottu että taloyhtiö hakee rakennusluvan ja että homma OK. Noh, asiasta oli tehty vasta periaatepäätös ja heillä oli sähköpostikokous asiasta.. pahimmassa tapauksessa hallitus olisi päättänyt että lupaa ei haetakaan ja homma kaatuisi sitten siihen. Noh, tuli se myönteinen päätös sieltä, enään odotellaan rakennusvalvojan kommentteja ja toivotaan mahdollisimman nopeita päätöksiä.. sitten pääsee hommiin!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Joko paikkaa pääsee tässä kuussa näkemään? Tulevana asiakkaana, ei työntekijänä :-)