torstai 27. elokuuta 2009

Aihetta sivuava lehtijuttu

Meillä paikallislehdessä on "Viikon Veikkaaja" kisa, johon pääsee ihmisiä osallistumaan erilaisilla meriiteillä. Satun olemaan paikallisen koripalloseuran puheenjohtaja ja pääsin mukaan sitä kautta. Suurena futisfanina (yeah, right) satuin sitten voittamaan koko homman ja tienasin vielä muutaman roposenkin (n. 33e). Nyt sitten voittaja kutsuttiin veikkaamaan palkintoriviä ja samalla sitten turisin myös hostellista:

LINKKI: VIIKON VEIKKAAJA

Linkki on oikein mutta äsken sivut olivat alhaalla.. toivotaan että pian toimii.

Jaaha, nyt toimi, mutta ainakaan minä en saanut luettua koko juttua. Kertokaa jos joku siinä onnistuu.

Muuten hostellirintamalla on tällähetkellä hiukan suvantovaihe, ja olen tullut niin taikauskoiseksi että en viitsi enää puhua asioista mitään etukäteen. Sadannen kerran projektin aikana taas paukkuu yksi deadline, nyt vastauksia pitäisi saada viikon päästä perjantaina, toivottavasti silloin on enemmän kerrottavaa.

Jotain on saatu kyllä myös eteenpäin. Tänään palaveerasimme "stylistin" kanssa ja nyt tuntuu siltä, että se yhteinen sävel löytyi.. sisustukseen on tämänpäiväisen perusteella luvassa aivan mainioita, 100% uniikkeja ratkaisuja!! Toivottavasti joku muukin niistä tykkää kuin minä.. kun vaimoltakaan ei ole uskaltanut vielä mielipidettä kysyä. Ja toisaalta, saahan hostelli olla omistajansa näköinen :) Mutta nyt tosiaan se pitkään ajatuksissa ollut määrittelemätön "juttu" sai fyysisen olomuodon ja vieläpä erittäin hilpeän sellaisen :) Ja sitä ei spoilata ennenkuin porukka pääsee paikanpäälle katsomaan!!

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Sain luettua.

Anonyymi kirjoitti...

Milloin paikan päälle mahtaisi päästä katsomaan?