tiistai 12. toukokuuta 2009

Päätöksentekoportaassamme on ruuhkaa, olkaa hyvä ja odottakaa. Palvelemme sinua hetken kuluttua.

Blogia ei ole tullut päivitettyä pitkään aikaan siitä yksinkertaisesta syystä, että ei ole ollut mitään kerrottavaa. Päätöksentekijäille yksinkertainen talousmatematiikka tuntuu olevan ylivoimaisen vaikeaa ja ratkaisujen tekeminen kestää ikuisesti. Olen useaan otteeseen soitellut kiinteistönvälittäjälle, omistajan edustajalle sekä hänen kakkos- ja kolmosmiehelleen tuloksetta. "Pitää vielä selvittää..." ja "Hiukan täytyy vielä miettiä.." Mitä vi***a?? Selkeä kyllä tai ei vastaus tai tieto siitä milloin päätöksiä mahdollisesti voisi saada helpottaisi kummasti tätä tuskaa. Itse vuokranantajana istuisin neuvottelupöytään missä molemmat osapuolet voi lyödä korttinsa pöytään ja sopia ehdoista ja vaatimuksista. Mutta ei. Kaikki asiointi pääsääntöisesti kiinteistövälittäjän kanssa paskaa puhuen. Edes varovainen "Saat paikan jos..." ilahduttaisi.

Tätä viestiä kirjoittaessa päätin vielä soittaa kakkosmiehelle. Hän sai nyt sanottua että rahaa uusiin investointeihin ei ilmeisesti ole. Miksei sitten ole ehdotettu muita vaihtoehtoja? Minä maksan ja vuokrassa hyvitetään, jos investointirahaa ei ole. Uskomatonta bisneslogiikkaa, tilat seisoo tyhjillään eikä taatusti tuota siinä tilassa yhtään voittoa.

Parasta mitä tällä hetkellä voin tehdä on se, että rupean selvittelemään varasuunnitelmieni toimivuutta. Nyt saattaisi olla tarjolla muutakin hyvää tilaa, mutta niiden kanssa pitää edetä varovaisesti ettei kukaan nappaa niitä nenän edestä :) Jokatapauksessa kesä on varmasti jo menetetty että ei tässä mitään kauhena rattoissaa talvea ole tulossa... Ellei näistä vaihtoehtoisista paikoista löydy jotain uskomatonta helmeä mikä menee sukkana läpi rakennusviranomaisille...

Ei kommentteja: