sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Jokeri käyttöön - sitten on kortit pelattu

Viikonlopun aikana on herännyt pakkomielteen kaltainen kiinnostus erästä minulle tarjottua tilaa kohtaan... nyt kun uusimman tilan kanssa asiat rullaa hyvin, on pakko huomenna selvittää vielä tämän jokerikortin tilanne. Sijainti aivan ihanteellinen, maantasalla omalla sisäänkäynnillä. Ongelma on se, että tila on täysin soveltumatonta hostellikäyttöön sellaisenaan, lähinnä tyhjää betonipintaa. Jokatapauksessa kaikkiin katsomiini tiloihin täytyisi äänieristykset laittaa kuntoon (lue: rakennella seiniin lisää tavaraa) ja märkätiloja lisätä. Sama täytyisi tähänkin tilaan tehdä, mutta aloitus olisi vain nollasta mikä meinaisi sitä, että hostellista saisi pohjaratkaisultaan juuri sellaisen kun haluaisi! Tosin lattioiden teko, ilmastoinnin vetäminen huoneisiin jne voi olla iso pala purtavaksi omistajalle, jonka kontolle aion saneerauksen lykätä.

Kaikki kortit on nyt siis pelattu ja eiköhän se sopiva paikka näistä valikoidu.

Joka tapauksessa suunnitelmat näyttää aloitusaikaa lukuunottamatta nyt todella hyvältä ja eiköhän Tampereella syksyllä viimeistään uusi hostelli ole!

2 kommenttia:

Maple kirjoitti...

Jokos on työntekijät katottu ?

Ville kirjoitti...

osa on, osa ei. pistän paikat hakuun sitten kun nimi on vuokrasopparissa. vaikka oon ekaa yrittämässä, sen verran oon oppinu (Notorius BIGiltä) että pidetään frendit ja bisnekset erossa toisistaan. Veikolle terveiset Biggie siteerauksesta :) Mutta tosiaan, tiedotan niissä paikoissa avoimista työpaikoista joista uskon löytäväni oikeanlaisia tyyppejä. Ja tietenkin täällä.