keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Vuokrasopimus syntymässä?

Eilen sain viimein varmistuksen sille, että periaatteellisia esteitä vuokrasopimuksen syntymiselle ei ole. Oikeastaan kolme asiaa voi enää estää vuokrasopimuksen laatimisen:
  1. Joku kiilaa väliin ja heittää nimen paperiin ennenkuin ehdin tehdä mitään. Sille asialle olisi tarkoitus tehdä mahdollisimman nopeasti jotain, eli itse nimet paperiin ja takuuvuokra tilille. Toivottavasti jo tänään pääsisi käymään Tampereella.
  2. Taloyhtiön hallitus ei hyväksy muutostöitä/liiketoiminta-ajatustani. Hallitukselta on jo saatu myönteinen kanta, mutta mitä vain voi tietysti tapahtua. Vuokranantajani onneksi itse kuuluu hallitukseen, joten helpottanee tätä asiaa.
  3. Joku lupa-asia on sittenkin jäänyt selvittämättä. Tämähän on tietenkin vai teoreettinen mahdollisuus..
Fiilikset on tällä hetkellä odottavan positiiviset ja into päästä konkreettisesti tekemään, markkinoimaan ja säätäämään on älytön. Harmi, että tilat vapautuvat vasta loppukesästä :(

Vuokranantaja teki muuten minulle loistavan tarjouksen koskien vuokraa.. alunperin pyynti oli X euroa/m2, sisältäen remontteja. Tarjosin Ye/m2 erittelemättä kuka remontit tekee.. hän sanoi että suostuu Y-hintaan, jos teen itse kaikki ja hän tekee tiettyyn rajaan asti, jos maksan X-hinnan. Kysyin mikä se tietty raja sitten oli, niin vastaus oli että 3000e... mikä tarkoittaa pitkällä vuokrasopimuksella sitä, että hinnanerotus minkä olisin maksanut lisää olisi tuonut esim. viidessä vuodessa n. 30000e tappiota. Kiitos ei. Eli nyt kaikki remontit kaatui aloittelevan, persaukisen ensikertalaisen päälle, hienoa! No, oma valinta. Nyt sitten alkaa armoton suunnittelu ja aikataulutus, kuulostaa ainakin minusta hauskalta mutta voi olla että kolmen kuukauden päästä olen eri mieltä. Eli ei muuta kuin hommiin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olen jännityksellä seurannut projektin etenemistä, nyt sitten sitä, milloin ja minne aukeaa. Reissutyöläiselle ovat edulliset majapaikat tervetulleita :-)