maanantai 22. kesäkuuta 2009

Tampereelle vihdoinkin uusi hostelli!

No niin, nyt sen kai uskaltaa sanoa ääneen, Tampereelle saadaan vihdoin uusi hostelli!

Taloyhtiön hallituksen kokous antoi viikko sitten maanantaina hankkeelleni siunauksen. Vuokrasopimus kirjoitetaan tällä tai ensi viikolla. Käytännössä ainoa este hostellihankkeelle on siis enään oma huolimattomuus/tietämättömyys, eli joku järisyttävän suuri lupa-asia mikä on jäänyt huomaamatta ja aiheuttaa suunnattomat lisäkustannukset. Koska allekirjoittanut on varustettu aimo annoksella itseluottamusta, niin tämäkään siis ei voi olla mahdollista... :)

Nyt homma etenee jatkossa nykäyksittäin. Kun firma on heinäkuun alussa perustettu, alkaa nettimarkkinointi ja nimenkin voi silloin jo julkaista. Sängyt (hostellin tärkein "tuote") on tarkoitus tehdä mittatilaustyönä, suunnittelemme ne oman näkemykseni mukaan yhdessä tutun huonekalusuunnittelijan kanssa. Sopimuksia pitää ruveta tekemään tärkeimpien tahojen kanssa ja tottakai pitää myös työvoimaa ruveta etsimään, muutama hakemus on jo tullutkin, siitä hakijoille iso kiitos! Työnhakuilmoituksia on tarkoitus julkaista eri medioissa eri aikataululla jotta saadaan tietyn tavoiteryhmän hakemukset aina suurinpiirtein samaan aikaan kasaan. Työnhakijoiden etsiminen ja löytäminen kutkuttaa valtavasti, asiakaspalvelu kun tulee olemaan hostellin tärkeimpiä valtteja! Hienoa kerrankin päästä itse lukemaan hakemuksia sen ainaisen lähettämisen sijaan.

Byrokratiaa on siis luvassa paljon, mutta niin on myös kaikkea mitä etukäteen mukavaksi koen. Remontit syövät budjetista leijonan osan, mutta rahaa olisi tarkoitus käyttää markkinointimatkoihin Ryanairin kohdekaupunkeihin ja siellä etenkin paikallisiin oppilaitoksiin. Jos aika/rahat ei itsellä riitä lähteä, niin sitten valjastetaan entiset opiskelutoverit kohdemaissa hommiin.

Sisustuksen suunnittelu ja huonekalujen hankinta kuuluu myös mielestäni tähän hauskempaan puoleen, mukava päästä toteuttamaan omaa visiota ja näkemystä. On erittäin mielenkiintoista nähdä vastsaako lopputulos ollenkaan sitä mitä on ajatellut. Tosin tässäkin on sellainen menoerä mistä voidaan joutua tinkimään että saadaan pakolliset remontit tehtyä.

Kaiken kaikkiaan hostellimaailmassa näyttää nyt siis erittäin hyvältä, lisäpäivitystä tulee taas kun jotain konkreettista tapahtuu!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno homma. Tuleeko myös mahdollisuus varata 1-2 yötä viikossa säännöllisesti seuraavat 6-12 kk ?-)

Ville kirjoitti...

Tuskin sellaista nyt mihinkään varaussysteemiin tulee, mutta kyllähän aina vakiasiakkaalle sellainen omakivamalli sorvataan :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa! Innolla seuraan miten tästä eteenpäin, toivottavasti riittää intoa päivitellä kaiken sen rumban keskellä.

Ja pitäähän aivan varmasti tulla vähintään testaamaan, kunhan siellä saadaan hommat kuntoon. Myös sana lähtee eteenpäin ulkomaille ja muillekin tutuille. :)

Thumbs up!

Anonyymi kirjoitti...

Antinniemi onnittelee!! :] Tosi hienoa!