torstai 29. lokakuuta 2009

Viralliset piirrustukset nyt käsissä

Vaikka rakennuslupa onkin jo sisässä, niin pohjakuviin tuli vielä hiukan pieniä muutoksia. Nyt kuvaa on käännelty ja väännelty ja koitettu saada toimivaksi niin monta kertaa, että itse rupeaa tulemaan sille jo sokeaksi, eikä huomaa enää puutteita.

Eilen tuli vielä yksi toive arkkitehdille: skypekoppi. Nyt tietokoneet on sijoitettu aika lähelle majoitushuoneita, ja jos joku päättää puhua maapallon toiselle puolelle kuurolle mummolle keskelle yötä, voi se aiheuttaa hiukan närää seinäntakana nukkujissa. Nyt siis yritetään tunkea yksi pieni koppi jonnekin, minne skypekoneen saisi.

Itse kylläkin näen niin, että Suomi ei ole trävellaajien kauttakulkumaa eikä osa pidempää matkaa. Mielikuvissani Suomeen tullaan ja sitten palataan kotiin; matkat on suhteellisen lyhyitä. Tälläisellä reissulla kotiinsoittelun tarve on selkeästi pienempi kun 2 vuoden reppureissulla. Hiukan kärjistäen.

Jos joku kokenut matkustelija haluaa vielä käydä nuo kuvat asiakkaan (ja mielellään myös henkilökunnan) kantilta läpi, niin voin kyllä muutamalle tyypille ne lähettää. Julkiseksi niitä en viitsi laittaa, mutta pyytämällä saa... toki sitten velvoitan kommentteja takaisin päin.

Ei kommentteja: