sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Taitelijoita tarvitaan

En ole varma onko tästä ollut puhetta muuta kuin Morossa pieni kommentti, mutta nyt olisi hakusessa taitavia, moderneja taitelijoita.

Visio hostellin sisustuksesta on yhtä vanha kun itse hostellihankekin. En ole missään vaiheessa halunnut lähteä millekkään "artsy hostel" linjalle, mutta tykkään että sisutus on persoonallista ja jopa hauskaa. Kourallinen tuttuja sekä tutun tuttuja taiteentekijöitä on valjastettu jo huoneiden sisutukseen, mutta vapaata seinäpinta-alaa on vielä reilusti. Jos siis tunnet jonkun (tai olet itse) nuorekkaan ja urbaanin nykytaiteen osaaja, otappa ihmeessä yhteyttä! Tyylillä ja toteutustavalla ei ole niin väliä, jo nyt varmistuneista tekijöistä kaikki käyttävät eri tekniikoita ja medioita: yksi vannoo perinteisiin maalausmenetelmiin, toinen harrastaa ainoastaan tietokonegraafikkaa ja yhden tavaramerkki on spraykannut + sapluuna. Joka lähtöön siis tyylejä löytyy ja muitakin mukaan mahtuu.

Pyydän nyt blogin lukijoilta auttavaa kättä, suositelkaa itseänne tai tuttujanne ja lähettäkää näytteitä töistänne. Töistä ei juuri ole varaa mitään maksaa, mutta tarvikkeet tottakai piffataan ja parhaan taidon mukaan projektiin osallistuneita promotaan eteenpäin... tästä promoamisesta lisää myöhemmin ;)

Jos se sähköpostiosoite on ollut hankalaa kaivaa niin pistetään vielä tähän: ville.virkki ät gmail.com.

Kiitos ja kumarrus :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos ihan sprayatut graffiti-tyyppiset ratkaisut kiinnostaa niin kannattaa kysellä Bassomedian foorumilta (www.basso.fi). Sieltä löytyy osaavaa porukkaa ja varmasti jotain kiinnostaisi tehdä ilmaiseksikin!

Ville kirjoitti...

juu vanhana bassolaisena siellä on tullut ihmisiä viesteillä jo häirittyäkin. ihan mukavasti jo kiinnostuneita kasassa, vielä pitäis muutamia saada.