torstai 15. lokakuuta 2009

Logo tuli! :)

Nyt se on täällä, uunituore logo! Logonkin tarina oli taas sellainen, että helpommallakin olisi voinut päästä. Nyt lopulta kävi niin, että yläasteen aikainen kaveri on hankkinut itsensä mainostoimistoon töihin ja auttoi hädässä olevaa.. aiemminhan ongelma oli se, että en oikein osannut päättää mitä haluan. Ystävä auttoi hädässä, tarjosi oman näkemyksensä mikä oli sitten juuri sellainen mitä vaimon kanssa olimme (tietämättämme) toivottu!

Logoa voi käydä ihastelemassa täällä: Dream Hostel Facebook ryhmä

Logo oli pitkään sellanen iso tukos aivoissa, ei oikein päässyt missään suunnittelupuolen hommassa eteenpäin kun ei logoa eikä sitä myöten identiteettiä ollut. Nyt taas pääsee työstämään uusia juttuja ja pistämään käyntikortitkin tilaukseen. Jos joku muu tarvii kortteja, niin edullisesti niitä saa täältä: CNApromotions. Kyseessä suomalaisen kaverin Kiinassa pyörittämä firma.

Jos samaan viestiin nyt sitten muitakin uutisia lykkää, niin rakennuslupa on nyt virallisesti sisässä, vuokrasoppari tehty, rahotukset haettu ja nyt sitten odotellaan ja suunnitellaan remonttia. Rakennustyöt tosiaan päästään aloittamaan viimeistään 1.1. ja sitten onkin kova tahti että saadaan ovet auki mahdollisimman pian. Arvioitu yltiövarauksellinen avajaispäivä olisi näillä näkymin 1.4., luultavammin aikaisemmin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eipä pääse katsomaan kun FB-ryhmä vaatii kirjautumista. Ei kaikkia kiinnosta käyttää tai varsinkaan rekisteröityä feissariin, yök.

Ville kirjoitti...

aijai, ei se niin kamala paikka oo kun laittaa asetukset kuntoon! :) no, pistän logon tännekin ja katon jos pääsis vaikka tosta räikeestä taustasta eroon..

vesa1 kirjoitti...

Vahvassa myötätuulessa taas! Kyllä se on niin, että koettelemukset ne vaan kasvattaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Ville, mikään asetus ei auta siihen että ei _halua_ olla ollenkaan osallisena siellä.