keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Tänään sain kuulla hostellirintamalta vaihteeksi hyviä uutisia. Budjetin suurin yksittäinen menoerä on kummitellut pitkään mielessä ja esiintynyt laskelmissa lähinnä vain epämääräisenä arvailuna. Tänään sain paikanpäälle asiantuntijan tekemään tarjousta ja summa laski alle 10 prosenttiin budjetoidusta! Hienoa, että joskus näinkin!

Asiat ovat edelleen silti odottavassa tilassa, mutta positiivisin mielin tässä kuitenkin ollaan. Lähinnä käyn sotaa aikaa vastaan, itkettää ja harmittaa kaikki kesän aikana menetyt asiakkaat, jos hostellia ei saakkaan auki ajoissa. Toivotaan virkamiehiltä ennätysnopeita käsittelyaikoja ja muita ihmeitä.

Hostellin nimen keksiminen on muuten kriittiselle henkilölle yllättävän vaikeaa puuhaa. Uniikki, omaperäinen ja merkityksellinen nimi ei synny ihan hetkessä. "International budget backpacker hostel" nimihirviöyhdistelmät ei nappaa, vaan nimen täytyy myös kertoa hostellista jotain ja olla helposti erottuva. Hostellini nimeä on nyt hiottu niin pitkään, että kun sen julkistamisen aika tulee niin siihen voi olla aidosti tyytyväinen. Vanha sanontahan kai kuuluu että Ei nimi miestä pahenna, tuskin hostelliakaan mutta hyvää nimeä on helpompi markkinoida.

Koska kyse on melkein reaaliaikaisesta blogista(...) niin kerrottakoon nyt tähän väliin että juuri sain soiton että voin lähteä hakemaan viimeiset tarvittavat kaavakuvat arkistosta ja niiden pällistelyn tuloksena sitten ratkeaa käytännössä uuden hostellin kohtalo. Olisi mukava päästä vihdosta viimein hommiin ja oikeasti tehdä sitä mitä osaa... byrokratia ja tekninen osaaminen kun ei ole allekirjoittaneen vahvuuksia. Nyt siis taas autoon ja baanalle, kuvat arkkitehdille ja peukalot pystyyn ja sormet ristiin :)

Ei kommentteja: