sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Hostellielämää

Nyt ovet on ollu auki kohta 2kk ja täytyy sanoa, että ei ole montaa samanlaista päivää ollut. Hostellin kehittämisessä on vielä paljon tehtävää... akustointia, säilytyslaatikoita lisää, hyllyjä, kaappeja jne. tehtävää ja lisäiltävää on vaikka kuinka paljon, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee.

Hienointa tähän mennessä on ollut (kliseisesti) asiakkaat. Asiakaskunta on todella monipuolinen ja mielenkiintoisia ihmisiä tapaa päivittäin. On opiskelijaa, professoria, uhreiluporukkaa tai polttarijengiä. Osa Bryan Adams faneista tuli Suomeen kierrettyään ensin kuusi aikaisempaa Adamsin keikkaa ympäri Eurooppaa. Aika fanaattista. Kaikenkaikkiaan asiakassegmentit on jakautunut aika lailla niinkuin oli ajateltukin, kotimaan osuuden ollussa hyvin suuri. Haasteelliseksi kotimaisten vieraiden majoittamisen tekee suomalaisten tottumattomuus hostelleihin. Asiakas aina oikein tiedä mihin on tulossa tai jos luulee tietävänsä, niin ennakkoluulot ovat usein aika negatiivisia. Meillä onkin suurena haasteena saada myös suomalaiset viihtymään, toivottavasti ollaan siinä tahan asti onnistuttu.

Jos hostellin uutiset kiinnostaa, niin aktiivista omaa elämäänsä elää esim. facebook ryhmämme: http://www.facebook.com/DreamHostel sieltä pystyy seuraamaan päivittäisiä tapahtumia hostellilta.

Vakavia nää hostellihommat :)

Ei kommentteja: