keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Remontti viikot 1,2 ja 3

Tarkoitus oli 1kirjoitella remontin etenemisestä hiukan useammin tänne, mutta jostain syystä aika ei ole riittänyt.. Facebookkiin olen suh ahkerasti muistanut päivitellä projektin vaiheita, ja kyllähän kolmessa viikossa on tapahtunutkin.

Ensimmäinen viikko meni talkooporukalta periaatteessa purkuhommissa. Seinää kaadettiin yötä myöten ja purettiinpa yksi studiokin siinä samassa. Samaa vauhtia kun purettiin, nousi uutta seinää tilalle.

Samaan aikaan paikalla pyöri sähkömiehiä, putkimiehiä ja jossain vaiheessa ilmastointiheputkin ilmestyi paikalle. Kolmen viikon tuloksena tällä hetkellä kaikki hostellin seinät pystyssä, levytettynä, villoitettuna ja osin myös tasotettuina. Yrittäjälle koitti remontista muutaman päivän vapaa, kun tänään (21. remonttipäivä) lattiat tasotettiin ja kuraa lyötiin sen verran että äänieristeasioissa päästään määräysten vaatimille tasoille.

Nyt hostelli siis on rakenteiltaan "valmis", tästä eteenpäinhän remontti on enää hienosäätöä... ja siinähän sitä aikaa sitten menee. Ilmaa ja sähköä ohjaillaan joka suuntaan ja pintoja ruvetaan siistimään. Katto maalattiin jo parin viikon kuluessa myös seinät saavat uuden maalipinnan.

Tämä oli nyt tälläinen pikakatsaus tapahtuneeseen, facebookkia käyttävät voivat kurkkia kuvia yhteisöstä ja tänne lisäilen niitä heti kun kotikoneen ääreen taas pääsee.

ps. AC/DC:n Tampereen keikka varmistui kesäkuun ensimmäiseksi päiväksi, suosittelen varaamaan konserttimajoituksen ajoissa!

Ei kommentteja: